Automatisering

Welkom bij VIA Techniek - Uw partner in industriële automatisering

Bij VIA Techniek zijn we gepassioneerd over industriële automatisering, en we bieden een uitgebreide reeks diensten om ervoor te zorgen dat uw automatiseringsproject vlekkeloos verloopt. Ontdek hieronder onze specialiteiten. Een vraag of interesse in onze diensten?

Neem contact op!undefined

Hardware Engineering:

Ons ervaren team van hardware-engineers staat klaar om aangepaste oplossingen te ontwerpen die perfect aansluiten op uw industriële behoeften. Van de selectie van componenten tot het ontwikkelen van een duidelijk schema, we streven ernaar om de robuuste hardware basis te leggen die uw processen aandrijft.


undefined

Software Engineering (PLC/HMI):

De kern van industriële automatisering ligt in de software. Onze software-ingenieurs creëren op maat gemaakte, betrouwbare en efficiënte programma's voor uw PLC's en andere besturingssystemen. We richten ons op gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit om ervoor te zorgen dat uw automatiseringssysteem voldoet aan uw unieke eisen.

undefined

Paneelbouw:

Kwaliteit staat centraal in onze paneelbouw. We fabriceren nauwkeurig samengestelde schakelpanelen die voldoen aan de hoogste normen. Van bedieningspanelen tot verdeelkasten, we leveren oplossingen die duurzaam zijn en naadloos integreren in uw automatiseringssysteem.


undefined

Implementatie en realisatie:

Het moment waarop visie realiteit wordt. Ons ervaren gespecialiseerde team zorgt voor een vlotte implementatie van uw automatiseringsoplossing. Van hardware-installatie tot software-implementatie, we streven naar een naadloze integratie die downtime minimaliseert en efficiëntie maximaliseert.

Neem contact met ons op

Bij VIA Techniek streven we ernaar om niet alleen te voldoen aan, maar te overtreffen wat u verwacht van uw industriële automatiseringspartner. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Neem contact op!