Panelenbouw

U heeft nergens omkijken naar

Onze service stopt echter niet bij de montage. Want ook wanneer er na de montage problemen ontstaan aan uw kast of bedieningspaneel, lossen wij die voor u op.
Heeft u in de toekomst een uitbreiding op uw kast of paneel nodig?

Ook dan staan wij u graag weer terzijde. 

 

 

undefined

Panelenbouw

Goede automatisering begint bij een stevige basis: een professioneel besturingspaneel of schakelkast! Soms hebben standaard kasten of bedieningspanelen niet de juiste afmetingen of het gewenste vermogen. Dat hoeft geen probleem te zijn, want in dat geval laat u de kasten eenvoudigweg door ons bouwen! Of u behoefte heeft aan een uniek systeem op maat, of een serie van meerdere systemen: voor panelenbouw moet u bij VIA Techniek zijn. 

Uiteraard hanteren wij daarbij de geldende normen en richtlijnen. Denk bijvoorbeeld aan de CE- of NEN-normen, of de EMC-richtlijnen. Zo weet u zeker dat uw paneelbouw niet alleen aan uw eisen, maar ook aan de wettelijk gestelde vereisten voldoet.

 

 

undefined

Voordeel maatwerk panelenbouw

Door uw kast of bedieningspaneel zelf te ontwerpen, kunnen wij de functionaliteit en de prestaties van het paneel exact op uw wensen en behoeften afstemmen. Hierdoor hoeft u geen concessies te doen en weet u zeker dat uw bedieningspaneel of kast ook in de praktijk precies doet wat u verwacht. Dat bespaart u frustratie, geld en veel tijd! 


 

 

undefined

Voorbeelden van panelen die VIA Techniek voor u bouwt:

- Schakelkasten

- Krachtverdeelinrichtingen/groepenkasten

- Besturingskasten

 

 

Wilt u ook een paneel op maat?

Wanneer een standaard kast of bedieningspaneel voor u geen optie is, bent u voor panelenbouw op maat bij VIA Techniek aan het juiste adres! 

Bent u overtuigd en wilt u direct uw paneel door ons laten ontwikkelen? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, onze experts helpen u graag verder! 

Contact