PLC laten ontwikkelen

Programmeerbare logische besturing

PLC staat voor ‘Programmable Logic Controller', oftewel: een 'programmeerbare logische besturing'. Een PLC is een computer die specifiek is ontworpen om machines en processen te beheersen. PLC-besturingen zijn populair in de industrie vanwege hun eenvoud en betrouwbaarheid voor de automatisering van processen. 

Onze PLC-programmeurs houden zich bezig met het ontwerpen, coderen, aanpassen of vernieuwen, installeren en onderhouden van software die de besturing en visualisatie van processen mogelijk maakt. Deze kennis zetten zij in voor het automatiseren van uw processen. Wilt u een PLC laten ontwikkelen? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres!
 

undefined

Merkspecifieke PLC’s

De ene PLC is de andere niet. Dat weet VIA Techniek als geen ander. Daarom hebben onze software engineers – naast generieke kennis over PLC’s en het programmeren ervan – ook uitgebreide en specialistische kennis van merkspecifieke PLC’s. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Siemens PLC

Het ontwikkelen van PLC-software geschikt voor Siemens is voor onze software engineers dagelijkse kost. Of u nu op zoek bent naar een besturing voor Siemens S7, Siemens 1200 of Siemens 1500: onze engineers weten er raad mee. 

Mitsubishi PLC

De besturingen van Mitsubishi kennen voor onze software engineers geen geheimen. Zo hebben wij onder andere ervaring met PLC Mitsubishi fx3 en de a-serie van Mitsubishi.

Via Techniek uw PLC laten ontwikkelen

Via Techniek uw PLC laten ontwikkelen

Wilt u een nieuwe PLC laten ontwikkelen? Of dient uw PLC-software aangepast te worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. U weet immers alles over uw eigen producten. Wij weten weer alles over de mogelijkheden als het gaat om de automatisering van uw productieprocessen. Samen komen wij tot de beste oplossing voor uw specifieke situatie.