Besturingskast of schakelkast laten ontwikkelen

Besturingskast bouwen of laten vervangen

Uw besturingskast is het kloppend hart van uw machine. En wanneer deze niet meer van deze tijd of defect is, wilt u dat een specialist uw schakelkast voor u vervangt of repareert. De engineers van VIA Techniek zijn experts op het gebied van het ontwerpen, bouwen en reviseren van besturingskasten. Kotom: wilt u een nieuwe besturingskast laten ontwikkelen? Dan bent u bij VIA techniek aan het juiste adres!
 

Besturingskast op maat laten ontwikkelen

Besturingskast op maat laten ontwikkelen

Heeft u behoefte aan een besturingskast, maar bieden de standaardkasten op de markt u geen uitkomst? Hebben de verkrijgbare besturingskasten bijvoorbeeld niet de juiste afmetingen, of te weinig vermogen? Of heeft u behoefte aan een unieke besturingskast op maat? Laat uw besturingskast dan op maat ontwikkelen door VIA Techniek. Ook wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van een serie op maat gemaakte schakelkasten, kan VIA Techniek u helpen.

Uw nieuwe schakelkast laten bouwen door VIA Techniek

Uw nieuwe schakelkast laten bouwen door VIA Techniek

Wanneer wij uw besturingskast bouwen, doen wij dit zo efficiënt mogelijk. Op basis van schema’s die opgesteld zijn door onze engineer, start onze paneelbouwer met het bouwen van uw schakelkast. Daarbij zijn uw wensen en de geldende wettelijke normen het uitgangspunt. Zodra uw besturingskast gereed en bedraad is, sluit onze paneelbouwer deze aan en test de besturingskast. Pas als de aansturing op hoog niveau is, leveren wij uw besturingskast op. Doordat dit hele proces bij VIA Techniek plaatsvindt, heeft u hier geen omkijken naar. De levertijden zijn daardoor kort en u ontvangt een besturingskast die klaar is voor uw toekomst! Kortom: heeft u snel een betrouwbare schakelkast nodig? Laat uw schakelkast ontwikkelen door VIA Techniek!