Machinebouw

Speciale machinebouw: Innovatieve oplossingen voor uw bedrijf

Bij VIA Machinebouw zijn we de drijvende kracht achter uw productiviteit met op maat gemaakte speciale machinebouwoplossingen. Of u nu de efficiëntie wilt verbeteren, processen wilt automatiseren of unieke productie-uitdagingen wilt aangaan, wij ontwikkelen machines met of zonder robotica die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Een vraag of interesse in onze diensten?

Neem contact op!

 

 

 

 

undefined

Op maat gemaakte machines, zonder en met robotica

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Ons team van gespecialiseerde engineers en technici staat klaar om machines te ontwikkelen die nauwkeurig zijn afgestemd op uw specificaties. Of het nu gaat om geautomatiseerde productielijnen met robotica of op maat gemaakte machines zonder, wij leveren oplossingen die passen bij uw bedrijfsdoelen.


undefined

Automatisering voor efficiëntie

Onze robotica-experts ontwerpen en integreren systemen die de efficiëntie verhogen en repetitieve taken automatiseren. Van pick-and-place toepassingen tot geavanceerde robotoplossingen, wij streven naar het optimaliseren van uw processen en het verminderen van operationele kosten.

undefined

Waarom VIA Machinebouw?

Ervaring:

Met een bewezen staat van dienst in speciale machinebouw hebben we de ervaring om complexe uitdagingen aan te gaan.

Flexibiliteit:

Of u nu een eenvoudige machine of een volledig geautomatiseerd systeem nodig heeft, wij passen onze oplossingen aan uw behoeften aan.

Kwaliteit:

Wij streven naar kwaliteit in elk aspect van onze machinebouw, van ontwerp tot fabricage en implementatie.


Projecten

 • Energie Management Systeem

  Energie Management Systeem

  De energieprijzen zijn hoog en vanaf 2025 gaat de overheid het salderen afbouwen! Door het slimme energie management systeem is het mogelijk om goedkoop uw water te verwarmen, waardoor u op ieder voerbeurt bespaart! Lees meer over het door VIA Techniek ontwikkelde en reeds geïmplementeerde systeem. Klik op onderstaande link.

  Lees verder
 • Afvulmachine met robot

  Afvulmachine met robot

  Voor één van onze klanten hebben we het afvulproces verbeterd. Het doel was het automatiseren van het proces van het hanteren van 25kg zakken om zo de productiviteit te verhogen en de arbeidskosten te verlagen. Meer weten over dit project, de gebruikte componenten en het resultaat? Klik op onderstaande link en neem gerust contact op bij vragen of voor meer informatie!

  Lees verder
 • Sealunit

  Sealunit

  Door personeelstekort bij een klant zijn we samen gaan kijken waar in het proces er handjes bespaard konden worden. In samenspraak met de klant zijn we gaan onderzoeken hoe we het dichtmaken van de bigbags konden automatiseren om nauwkeurigheid, consistentie en efficiëntie te optimaliseren. Uiteindelijk hebben we het idee door onze engineeringsafdeling laten uitwerken. Meer weten?

  Lees verder

Neem contact met ons op

Kies VIA Machinebouw als uw partner voor speciale machinebouw. Of het nu gaat om robotica of op maat gemaakte machines, wij zijn er om u te ondersteunen bij het realiseren van uw productiedoelen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen transformeren.

Neem contact op!